Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Unități medicale ale Ministerului Apărării Naționale, premiate la „Romanian Healthcare Awards 2020”

Unități medicale ale Ministerului Apărării Naționale, premiate la „Romanian Healthcare Awards 2020”

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca și Centrul de Boli Cardiovasculare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” s-au aflat printre laureatele competiției „Romanian Healthcare Awards 2020”.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

La categoria „Echipa Medicală a Anului”, Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” s-a aflat între cei cinci finaliști, din douăzeci și două de proiecte înscrise în concurs, obținând „Diploma de Excelență” cu proiectul „Centrul multidisciplinar de îngrijire a piciorului diabetic”(coordonator dr. Paula Pavel).

Echipa medicală a Centrului de Boli Cardiovasculare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila a obținut Premiul special al “Romanian Healthcare Awards 2020” pentru întreaga activitate.

Centrul, unul dintre cele mai inovatoare din sistemul medical românesc, tratează în condiții de maximă siguranță, cu toate restricțiile impuse de evoluția fenomenului pandemic al virusului SARS-CoV-2, toată paleta de afecțiuni cardiovsculare cuprinsă în cadrul Programelor naționale de sănătate. Totodată, specialiști cardiologi au făcut parte din echipele medicale multidisciplinare care au acordat asistență medicală de specialitate pentru pacienții COVID internați în Secția Terapie intensivă a Spitalului Militar ROL 2, pacienți care aveau asociat afecțiunii COVID 19 comorbidități multiple sau complicaţii cardiovasculare.

Un alt proiect important dezvoltat despecialiștii în cardiologie, în parteneriat cu CertSIGN, este „Tehnici avansate de management a epidemiei în comunitate”, prin care se va realiza o hartă a distribuției spațiale a tuturor cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2, o statistică ce arată evoluția pe zile, oferă informații legate de infrastructura spitalicească, densitatea populației, dar și detalii relevante ale fiecărui caz în parte.

„Romanian Healthcare Awards” este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional, format din douăzeci și șapte de membri din unsprezece țări, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...