7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialUnul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România a intrat...

Unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România a intrat în faliment

„Dispune începerea falimentului în procedură generală faţă de debitorul Kubo Ice Cream Company S.R.L.. Dizolvă debitorul şi îi ridică dreptul de administrare”, arată decizia Tribunalului Neamţ. Lichidatori judiciari au fost numiţi Activ Judiciar I.P.U.R.L. şi Pro Capital Restructuring I.P.U.R.L.

Printre creditorii companiei se numără Orkla Foods România, Kaufland România, Unilever Bulgaria, MOL România sau Eco-Rom Ambalaje, arată aceeaşi sursă.

Kubo Ice Cream a terminat cu o cifră de afaceri de 18 milioane de lei în 2016 (ultimele cifre disponibile), în scădere cu 34% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Pe de altă parte, pierderile companiei s-au situat la 6,9 milioane de lei, de trei ori mai mari faţă de anul precedent. Compania a intrat în insolvenţă la propria cerere în 2016, invocând lipsa lichidităţii necesare pentru plata datoriilor exigibile către creditori.

Datoriile companiei s-au situat în 2016 16,8 milioane de lei, în scădere cu 14% faţă de anul precedent, mai arată datele de la Finanţe.

Cele mai citite

Israelul a efectuat raiduri aeriene în orașele din nord-estul Libanului

Israelul a efectuat raiduri aeriene în apropierea orașelor Ras Baabelk și Hermel din nord-estul Libanului, au declarat patru surse de securitate pentru Reuters. Israelul a...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...
Ultima oră
Pe aceeași temă