Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Valoarea punctului de pensie va creşte cu 14 la sută, de la 1 septembrie

Valoarea punctului de pensie va creşte cu 14 la sută din data de 1 septembrie 2020, indică proiectul de rectificare bugetară publicat, joi, de Ministerul de Finanţe.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit proiectului elaborat de Ministerul de Finanțe, valoarea punctului de pensie va creşte cu 14 la sută, adică de la 1.265 de lei la 1.442 de lei.

"Se propune ca începând cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie să fie majorată cu 14%, respectiv de la 1.265 lei la 1.442 lei. Totodată, se propune majorarea începând cu aceeaşi dată a indemnizaţiei minime sociale pentru pensionari, cu 14%, de la 704 lei la 800 lei", indică Nota de fundamentare a acestui proiect.

Comentarii

loading...