Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vânătorii de munte nu lasă pe nimeni în urmă, nici măcar o căprioară

Vânătorii de munte nu lasă pe nimeni în urmă, nici măcar o căprioară

Două fotografii cu mai mulţi militari de la “Vânătorii de munte” care au salvat din calea inundaţiilor şi un pui de căprioară au devenit virale pe reţelele de socializare.

Cristian Hagi 0 comentarii

Pozele au fost transmise cu mesajul "Nu lăsăm pe nimeni în urmă!".

"Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Vânătorii de munte acţionează în continuare în sprijinul populaţiei din judeţul Covasna, dar şi al sufletelor ce nu se pot apăra singure. Militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe intervin în localităţi din judeţul Covasna pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Mesajului i-au fost ataşate două fotografii în care apar mai mulţii militari de la "Vânătorii de munte" salvând un pui de căprioară din calea apelor.

Mesajul a strâns, până la ora transmiterii ştirii, aproape 5.000 de like-uri şi peste 2.300 de share-uri.

Mii de oameni i-au felicitat pe militari pentru gestul lor.

Comentarii

loading...