Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vaslui, elevii revin la cursuri. Alimentarea cu electricitate a fost restabilită

Vaslui, elevii revin la cursuri. Alimentarea cu electricitate a fost restabilită

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în toate localităţile afectate, au anunţat, joi, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Cristian Lapa, echipele Delgaz Grid s-au aflat pe teren de la primele ore ale dimineţii şi au remediat defecţiunile apărute, făcând posibilă realimentarea la reţeaua de distribuţie a energiei electrice a celor peste 2.000 de abonaţi afectaţi.

Totodată, autorităţile au precizat că la cele şase şcoli din judeţ la care au fost suspendate cursurile de dimineaţă, elevii de la clasele gimnaziale care învaţă în schimbul II vor veni la ore, conform programului şcolar.

La nivelul judeţului Vaslui se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene, naţionale şi europene, nefiind raportate artere blocate, potrivit Agerpres.

Comentarii

loading...