Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Ministrul Muncii, despre procesarea cererilor de șomaj tehnic

VIDEO. Ministrul Muncii, despre procesarea cererilor de șomaj tehnic

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat că prima perioadă pentru care sunt procesate solicitări privind şomajul tehnic este 16 - 31 martie.

Rl online 0 comentarii

A doua solicitare se va face la începutul lunii mai, pentru perioada 1-16 aprilie.

”Sunt două perioade care vor fi acoperite de fonduri guvernamentale: Prima perioadă, pe care o procesăm în acest moment, la început de aprilie, este perioada aferentă zilelor de la 16 martie până la 31 martie. A doua solicitare se va face la începutul lunii mai pentru perioada 1-16 aprilie”, a declarat ministrul Muncii.

Ministrul a precizat că, în măsura în care lucrurile vor evolua, respectiv situaţia va impune emiterea unui nou decret, în mod evident autorităţile se vor adapta în consecinţă

Comentarii

loading...