8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialVIDEO Un echipaj al Ambulanţei a scos pacientul peste gard, din cauza...

VIDEO Un echipaj al Ambulanţei a scos pacientul peste gard, din cauza unui șofer nesimțit

Potrivit unei postări pe Facebook pe grupul Info Trafic judeţul Cluj, un pacient care locuieşte pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca suferise un infarct, iar echipajul SAJ Cluj chemat prin 112 a fost nevoit să îl treacă peste gard deoarece accesul în curte era blocat de o maşină.

”Poliţia era deja acolo, număr de telefon nu era. Vino şi mută maşina, un om a făcut infarct şi medicul a trebuit să sară gardul, dar acum nu îl pot scoate pe om din curte”, se arată în postare.

Maşina care a blocat accesul avea un ecuson de acces general eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Festivalul culinar internaţional organizat cu ocazia Zilelor Clujului.

Şeful SAJ Cluj, Horia Simu, a declarat, luni, pentru Mediafax în cazuri de infarct intervenţia rapidă medicilor este vitală, fără ca accesul lor la pacienţi să fie obstrucţionat în vreun fel.

”O maşină a blocat accesul în curtea unui imobil de pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca iar maşina de ridicat autovehicule parcate ilegal a Poliţiei Locale nu a putut intra deoarece strada era îngustă. Echipajul SAJ Cluj fusese solicitat la un pacient cu infarct, dar pentru că nu se putea intra în curte, acesta a fost scos peste gard cu ajutorul vecinilor şi poliţiştilor locali. A fost transportat la ambulanţă, a fost stabilizat şi transportat la Institutul Inimii unde a rămas internat”, a spus Simu.

 

Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă