Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Urgie în Dâmbovița. Zeci de solarii din Dâmboviţa, distruse în urma unei furtuni violente

VIDEO Urgie în Dâmbovița. Zeci de solarii din Dâmboviţa, distruse în urma unei furtuni violente

Zeci de solarii din comuna Băleni, judeţul Dâmboviţa, au fost distruse în urma unei furtuni puternice. Autorităţile inventariază pagubele suferite de agricultori şi încearcă să găsească soluţii pentru a-i ajuta, solariile nefiind asigurate.

Iulian Budușan 0 comentarii

Zeci de solarii din comuna Băleni, judeţul Dâmboviţa, au fost distruse în urma unei furtuni puternice. Autorităţile inventariază pagubele suferite de agricultori şi încearcă să găsească soluţii pentru a-i ajuta, solariile nefiind asigurate, transmite corespondentul Mediafax.

Primarul comunei Băleni, Florea Muşat, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că vijelia puternică de marţi seara a distrus zeci de solarii.

“Noi cu aşa ceva ne ocupăm în comună. Avem aproximativ 400 de hectare de solarii. Sunt sute de solarii. Acum 20 - 30% din ele sunt distruse. A fost o furtună violentă, cu vânt şi au fost distruse foliile”, a spus Muşat.

O comisie din partea Primăriei inventariază, miercuri, pagubele.

“Facem socoteala la pagube. Să vedem cum putem să-i ajutăm pe oameni, dacă putem. Oamenii repară stricăciunile acum. Problema e că nu sunt asigurate solariile”, a mai spus primarul din Băleni.

Potrivit acestuia, oamenii din comuna Băleni trăiesc din ceea ce produc în aceste solarii.

“O furtună violentă s-a abătut asupra comunei Băleni. În câteva minute zeci de solarii au fost distruse. Încă o dată omul se vede neputincios în faţa naturii”, a scris o localnică pe o reţea de socializare.

Comentarii

loading...