Foto: http://satumaresport.ro

Foto: http://satumaresport.ro

Voucherele pentru biciclete, promise anul trecut, vor fi tipărite până la sfârșitul lunii aprilie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi, că până la sfârşitul lunii aprilie vor fi tipărite toate voucherele de 500 de lei pentru biciclete şi vor fi transmise către beneficiari, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

„Voucherele pentru biciclete sunt acum la tipar, durează zece zile tipărirea, dar a început deja această procedură. Până la sfârşitul acestei luni, vor fi tipărite şi vor fi transmise către cei declaraţi câştigători ai acestor vouchere de 500 de lei, cu ajutorul cărora în magazinele partenere pot fi achiziţionae biciclete simple sau electrice sau trotinete”, a declarat, marţi, primarul general, Gabriela Firea.

Edilul precizează că aceste vouchere pot fi ridicate de la sediul primăriei, în cazul în care beneficiarii nu sunt găsiţi la domiciliu.

„Dacă titularul acelui voucher nu este acasă, la adresa pe care a indicat-o pe mail, după trei zile sucesive în care curierul vine la adresă şi nu găseşte pe nimeni, voucherul poate fi ridicat de la sediul primăriei, la relaţii cu publicul. Nu rămâne nimeni fără biciclete, deorece vine vremea foarte bună pentru biciclete şi ne dorim să diminuăm şi traficul, şi, de asemenea, sportul este foarte bun pentru sănătate. Şi eu folosesc bicicleta, dar doar în weekend, pentru că nu am timp”, a mai declarat Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat anul trecut acordarea a 30.000 de vouchere în valoare de câte 500 lei participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ”Biciclişti în Bucureşti”.

Comentarii

loading...