10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialVrancea: Accident pe DN 2. Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens...

Vrancea: Accident pe DN 2. Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers

Din primele informaţii, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei faţă de autoturismul din faţă, iar responsabil de producerea evenimentului ar fi  şoferul microbuzului de transport persoane.

Bărbatul care transporta călători preluaţi de la Bucureşti şi care urmau să ajungă la Bacău şi Piatra Neamţ, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de o maşină care circula în faţa sa. La un moment dat, şoferul autoturismului a încetinit pentru a vira, moment în care microbuzul a lovit maşina, aceasta din urmă fiind proiectată în alta care rula în faţă.

În urma impactului, cele trei maşini au fost avariate grav. Două femei au fost rănite şi aau primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Călătorii din microbuzul care a fost avariat în urma accidentului aşteaptă acum să fie preluaţi de o altă maşină care să I ducă la destinaţie, microbuzul fiind grav avariat.

Circulaţia pe DN 2 E 85, la Garoafa, se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers. 

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă