Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În Vrancea, a avut loc o alunecare de teren în satul Luncile; 19 locuinţe sunt în pericol.

În Vrancea, a avut loc o alunecare de teren în satul Luncile; 19 locuinţe sunt în pericol.

Vrancea: Alunecare de teren în satul Luncile

O alunecare de teren din satul Luncile, comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, a obturat parţial cursul râului Râmnicu-Sărat, formându-se o acumulare de apă.

Florin Budescu 0 comentarii

Aceasta a inundat mai multe terenuri agricole şi ameninţă gospodăriile din zonă, au anunţat duminică reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, citate de Agerpres.

"Au fost inundate unele terenuri agricole, iar locuinţele din apropiere pot fi puse în pericol dacă fenomenul va evolua. Este vorba despre 19 locuinţe aflate în pericol. Situaţia a fost anunţată prin raport operativ de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Chiojdeni. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Focşani, cu o motopompă de mare capacitate, pentru evacuarea apei", au precizat oficialii ISU Vrancea.

Situaţia este monitorizată permanent de reprezentanţi ai ISU Vrancea şi de angajaţi ai Serviciului de Gospodărire a Apelor, iar la faţa locului se află şi autorităţile publice locale. 

Comentarii

loading...