6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialVrei un pont gratuit? Intră pe 10pariuri.ro și urmărește-l pe Alin

Vrei un pont gratuit? Intră pe 10pariuri.ro și urmărește-l pe Alin

 Ai descoperit că îți plac din ce în ce mai mult pariurile. Ai aflat că poți paria de oriunde ai conexiune la internet iar acest lucru îți place foarte mult. Ideea de a câștiga un ban în plus din pariuri ți se pare una foarte interesantă și vrei să o pui în practică. Însă, fiindcă îți place să te documentezi, ai aflat că nu poți avea succes la pariuri dacă nu ți se oferă și un pont bun.

Din păcate, nu ai descoperit cine poate să ți-l ofere. De asta ne ocupăm noi. În cele ce urmează, îți vom spune cine ți-l poate oferi zilnic. Este vorba despre tipsterul Alin.

Alin oferă zilnic ponturi gratuite pe 10pariuri.ro

Cum a ajuns Alin să ofere ponturi pariuri gratuite? Este o poveste puțin mai lungă, dar ți-o spunem imediat.

Alin nu a fost dintotdeauna tipster. Alin a pornit de jos, ca simplu parior. La vârsta de 18 ani și-a dat seama că pariul nu este o activitate distractivă, ci o pasiune. Din momentul în care și-a dat seama de acest lucru, a început să studieze intens pariurile și casele de pariuri.

Prima casă de pariuri la care a pariat a fost Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Începutul a fost timid, dar odată cu trecerea timpului și acumularea de experiență, totul a fost mult mai ușor pentru Alin, iar succesul nu a întârziat să apară.

Pariind constant, a descoperit treptat din ce în ce mai multe lucruri despre pariuri, iar în momentul în care au apărut casele de pariuri online, i s-a deschis un nou drum.

Prin schimbarea direcției, acum 9 ani, în primul an de facultate, Alin a făcut o mișcare foarte inteligentă. Prima casa de pariuri online la care a pariat a fost bet365.ro. Pariind online a avut parte de avantaje extraordinare, întrucât, spre deosebire de casele offline, cele online i-au oferit posibilitatea să parieze live, pe diferite evenimente, atât din ligile românești, cât și din cele străine.

În plus, casele de pariuri online i-au oferit și bonusuri la înregistrare consistente. Prin urmare, a profitat de ele și a continuat să parieze constant. Când a simțit că a acumulat suficientă experiență, a făcut o nouă schimbare.

Dintr-un simplu parior a devenit tipster și a început să ofere ponturi gratuite tuturor pasionaților de pariuri. A luat această decizie din dorința de a-i ajuta pe aceștia să facă pariuri câștigătoare. Și a reușit, de multe ori a făcut pariorii fericiți.

Vestea că Alin oferă ponturi pariuri gratuite s-a răspândit rapid. Ea a ajuns la urechile reprezentanților unui site care oferă informații utile despre pariuri și case de pariuri. Este vorba de 10pariuri.ro.

Contactat de reprezentanții acestui site, care i-au propus o colaborare, Alin a acceptat fără ezitare.

Alin intră în echipa 10pariuri.ro în 2015

De atunci, oferă zilnic ponturi pariuri gratuite, pe site-ul urmărit de o mulțime de pasionați de pariuri. În prezent, Alin oferă ponturi prin intermediul a două proiecte foarte dragi lui. Pontul Zillei și Drumul spre 600 Ron sunt două proiecte de succes, după cum indică și statistica pe 2017.

Cu Pontul zilei, Alin a înregistrat  237 ponturi câștigatoare / 99 necâștigătoare, balanța fiind de + 1706.45 unități, iar cu Drumul spre 600 Ron, a înregistrat 172 bilete câștigătoare / 111 bilete necâștigătoare, balanța fiind de +1052.36 unități.

Miza pe care Alin o folosește este de 100 lei. A fost și este o miză norocoasă pentru el. La fel poate fi și pentru tine. Totul depinde de bugetul pe care ți l-ai stabilit pentru pariuri. Reține însă că nu trebuie să pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi. Pariază întotdeauna responsabil.

Așadar, acum că ai aflat cine îți poate oferi un pont gratuit…

Pontul Zilei de 13.02.2018

Vine din Liga Campionilor, Juventus va juca pe teren propriu cu Tottenham, într-un meci ce contează pentru optimile de finală.

Aceste două echipe au mai jucat o singură dată pe acest teren, în 2016. Atunci Juventus s-a impus la limită- 2-1. Campioana Italiei, Juventus, se află într-o perioadă bună, ocupă în acest moment locul 2 în campionatul intern. Tottenham se află doar pe locul 4 după 27 de etape în Premier League. Echipa gazdă vine după o victorie cu Fiorentina 2-0, iar Tottenham vine după o victorie cu marea rivală Arsenal-1-0.

Pronosticul său pentru acest meci este dnb Juventus, întrucât echipa gazdă este foarte puternică pe teren propriu. Mizează pe acest pronostic deoarece campioana Italiei, a câștigat 8 meciuri din ultimele 10 disputate acasă. Oaspeții nu se simt foarte bine în deplasare, au câștige doar 3 meciuri din ultimele 10 disputate pe teren străin.

Drumul spre 600 Ron

Astăzi propune un bilet format din 4 evenimente foarte spectaculoase în opinia sa. Brackley Town vs North Ferriby Utd;  Biggleswade Town vs Slough Town; Altrincham FC vs Shaw Lane AFC; East Thurrock- Poole Town. A mizat pe mai multe meciuri din ligile inferioare din Anglia, pe care le consideră campionate foarte interesante.

Alin îți recomandă să pariezi la Unibet și Betano

De ce? Pentru a profita de bonusurile atractive, 250 lei la Unibet și 500 lei la Betano. De asemenea, aceste două case de pariuri au oferte de pariuri și cote foarte bune. Ai șansa să pariezi live sau pre-meci, pe evenimente din ligile românești sau străine. Succes!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă