13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialWeekend magic pe 23 – 24 iunie, la Târgul de Sânziene de...

Weekend magic pe 23 – 24 iunie, la Târgul de Sânziene de la Grădina cu Artiști

Am plănuit așadar exact în weekendul de dinainte de această noapte miraculoasă (23 – 24 iunie) o mare sărbătoare în inima orașului, în grădina de la Merlock, pe C.A. Rosetti nr. 37.

Pentru că toate fetele sunt zâne de Sânziene și trebuie să fie și mai frumoase, am pregătit târg mare cu peste 50 de meșteri pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă. Nu promitem că vă veți găsi ursitul la bâlciul nostru de Sânziene dar e un prilej bun să ieșiți din casă și să vedeți dacă a venit și el pe acolo să vă caute.

Cum cere tradiția, le aducem pe fetele pricepute de la Codițe colorate și împletituri să vă facă codițe colorate, pe Mirela care vă învață să faceți coronițe din flori și pe Laura care vă împodobește cu tatuaje temporare spectaculoase cu henna.

Zânele dansează de Sânziene așa că avem muzică pe terasă zilnic de la 16:00 la 20:00 cu Jay Ronin, iar sesiunile de echilibru pe balance board, asigurate de Fly Boards și atelierele de jonglerii cu Flamestorm pot fi văzute și ele ca un mod de a dansa. Zânele și cântă deci sâmbătă, de la 20:30, avem concert de jazz cu Ariana pe terasă iar după concert vedem cum focul transformă hobby-ul în pasiune și pasiunea în stil de viață, cu un spectacol de acrobație cu foc alături de Oțet Light and Fire.

Și cei mici care ne trec pragul parcului vor avea parte de sesiunile lor de magie, când lucrurile nu o să mai fie exact ce erau –  transformând lutul simplu în tot ce își imaginează alături de Marius Stanciu Ceramic, pictând ceramică sau îngerași din lemn și chiar experimentând cu linogravura și imprimarea prin serigrafie.

La Târgul de Moși avem grijă și de copiii care nu pot fi alături de noi așa că strângem rechizite, jucării și cărți pentru copii pentru cele patru grădinițe și biblioteca comunală din com. Rociu, Argeș așa că vă așteptăm să dăruiți din inimă pentru cei mici care nu au chiar așa de multe.

Lume, lume, toate bune! Acestea şi încă pe atât vă aşteaptă sâmbată şi duminică (23 și 24 iunie, între orele 10.00 – 21.00) în grădina de la Merlock.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.

Programul complet al Târgului de Moși îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/. Următoarele ediții speciale, pline de soare, creativitate și relaxare ale Grădinii cu Artiști de vor desfășura într-una dintre cele mai mari și mai frumoase grădini ascunse ale Bucureștiului, Grădina Merlock (Str. C.A. Rosetti nr. 37): Grădina cu călătorii (21 – 22 iulie), Grădina Mariei (8 – 9 septembrie). 

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, România Liberă, Agerpres, Iqads, Smark, acasa.ro, eva.ro, Kudika, Garbo, PRWave, Iqool, The Trends, 4arte, Revista Atelierul, Mujer, Fashion 8, Goingout, Bucharest Guide, Pro București, CityScout, suntparinte.ro, copilul.ro, Gokid, inoras.ro, Coțofana urbană, Munteanu, Kfetele, Gratuitor, bucuresteni.ro, Bucharest City App, Feeder, CityGuide.

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...
Ultima oră
Pe aceeași temă