BACALAUREAT 2017. Emoții pentru absolvenții de liceu. Începe evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă străină

BACALAUREAT 2017. Absolvenții clasei a 12-a susțin, miercuri și joi, proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Roxana Petre 0 comentarii

BACALAUREAT 2017. Absolvenții clasei a 12-a susțin, miercuri și joi, proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat a început în 6 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, testarea desfăşurându-se pe durata a două zile. În 8 şi 9 iunie a avut loc proba orală la limba maternă, iar în 11 și 12 au avut loc proba de evaluare a competențelor digitale. Probele orale se încheie cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, programată între 14 şi 16 iunie.

VEDEȚI MODELE DE SUBIECTE AICI.

 Probele scrise vor începe în 26 iunie cu limba şi literatura română, 27 iunie - limba şi literatura maternă,  28 iunie – proba obligatorie a profilului şi specializării (matematică sau istorie), 30 iunie - proba la alegere a profilului şi specializării.


Citește și: BACALAUREAT 2017. Calendarul probelor și modele de SUBIECTE la toate materiile

BACALAUREAT 2017. Din 6 iunie, liceenii încep sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat. Examenul de Bacalaureat durează până în 30 iunie. În 5 iulie sunt afișate rezultatele și se pot depune contestații, iar rezultatele finale vor fi afișate în 10 iulie.

Rezultatele primei sesiuni a Bacalaureatului vor fi afişate în 5 iulie, până la ora 16.00 şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, afişarea rezultatelor finale fiind programată în 10 iulie.

Elevii participanţi la olimpiade, dar şi cei care au fost acceptaţi, în etapa preliminară, la universităţi din străinătate vor susţine examenul naţional de bacalaureat într-o sesiune specială care va avea loc din 29 mai şi până în 9 iunie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...