Numere pe care trebuie sa le aiba in agenda orice proprietar de imobil (P)

Orice om viseaza sa devina proprietar, insa odata cu proprietatea vin la pachet si o serie de responsabilitati si cheltuieli in plus. Este adevarat ca asigurarea casei, intretinerea si micile reparatii nu vor echivala niciodata cu uriasul cost solicitat de chirie, insa lucrurile se schimba daca este luat in calcul si costul de achizitie al imobilului.

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Orice om viseaza sa devina proprietar, insa odata cu proprietatea vin la pachet si o serie de responsabilitati si cheltuieli in plus. Este adevarat ca asigurarea casei, intretinerea si micile reparatii nu vor echivala niciodata cu uriasul cost solicitat de chirie, insa lucrurile se schimba daca este luat in calcul si costul de achizitie al imobilului.

Pentru chiriasi, lucrurile sunt destul de simple, singurul cost fiind cel al chiriei si al utilitatilor consumate.  Proprietarii, in schimb, trebuie sa ia in considerare extrem de multe elemente.

Paza buna trece intotdeauna primejdia rea, asadar este indicat sa nu se astepte blocarea unei usi pentru a se gasi o firma deblocari usi Bucuresti sau o inundatie majora pentru a se gasi o firma care sa ofere hidroizolatii.

Ce numere trebuie sa aiba orice proprietar de imobil in agenda?

Din fericire, internetul este un instrument care vine in intampinarea unui numar mare de nevoi. Un proprietar organizat poate sa intampine orice problema pregatit si o poate rezolva rapid. Chiar si cei care nu au cunostinte tehnice pot sa rezolve orice problema intr-un timp record. Pentru asta, sunt necesare doar niste numere de telefon trecute in agenda.

          -   Numarul unui instalator. Cel mai neplacut moment pentru un proprietar este cel in care o instalatie nu mai functioneaza asa cum trebuie. Fie ca o teava ajunge sa fie sparta, fie ca bazinul de la WC curge in continuu sau apar pete de umezeala pe pereti, instalatorul este cel care poate sa rezolve problema. Prezenta in agenda a unui instalator bun poate sa evite certuri cu vecinii si cheltuieli uriase.

          -   Numarul unei firme de deblocari usi. Exista mai multe firme care se ocupa exclusiv de problemele generate de usi, un exemplu foarte bun fiind www.robadel-servicii.ro. Nu de putine ori se intampla ca proprietarul sa isi uite cheia in casa sau sa isi rupa cheia in yala, ceea ce face dintr-o astfel de firma cea mai buna solutie.

          -   Numarul unui electrician. Una dintre cele mai mari vulnerabilitati ale omenirii este energia electrica. Lipsa  acesteia poate sa genereze extrem de multe probleme: se strica mancarea, dispare confortul termic, dispare siguranta si dispare distractia generata de laptop sau de televizor. Daca se intampla un scurt circuit sau orice alta problema la reteaua electrica, un electrician devine cel mai bun prieten.

          -   Numarul unei firme de amenajari interioare. O mica inundatie aparuta din cauza neatentiei sau un accident provocat de o sticla de must care explodeaza, pot genera nevoia unei amenajari complete a incaperii. O firma de amenajari interioare este o alta necesitate care isi poate face cu usurinta loc in agenda.

Cu siguranta, lipsa acestor numere din agenda nu reprezinta o problema atata vreme cat exista conexiune la internet sau chiar semnal telefonic. Atunci cand timpul este foarte pretios sau cand internetul depinde de electricitate iar aceasta lipseste cu desavarsire, lucrurile se complica si pot genera cheltuieli uriase. Din acest motiv, orice proprietar de imobil trebuie sa se pregateasca din timp si sa se asigure ca are totul la indemana.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...