Au fost confirmate zece noi cazuri de rujeolă la copii, în Vaslui. Numărul bolnavilor ajunge la 13

Zece noi cazuri de rujeolă au fost confirmate la copii, au anunțat vineri reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui. Copiii sunt internați în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, potrivit Agerpres.

Iulia Iancu 0 comentarii

Zece noi cazuri de rujeolă au fost confirmate la copii, au anunțat vineri reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui. Copiii sunt internați în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, potrivit Agerpres.

"Este vorba despre copii cu vârste cuprinse între 3 luni și 15 ani la care a fost confirmată boala, în urma analizelor de laborator. Trei dintre copii sunt din mediul urban, doi din Vaslui și unul din Negrești, și șapte provin din mediul rural, toți zece fiind nevaccinați", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui, Mihaela Topliceanu.

Pe lângă cele 13 cazuri confirmate, mai există suspiciuni de rujeolă în cazul a șapte copii. Au fost trimise probe la Centrul Regional de Sănătate Publică Iași, pentru diagnostic de laborator, fiind așteptate rezultatele.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...