14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialGral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san

Gral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san

In acest an Gral Medical pune la dispozitia pacientilor o oferta speciala, 50% reducere la ecografia bilaterala de san.

Incidenta cancerului mamar (pe primul loc in topul cancerelor la femei) a cunoscut in Romania o crestere de 15% in ultimii 4 ani si o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarma dat de specialisti arata o crestere a cancerului mamar in randul femeilor tinere.

In prezent, desi incidenta este crescuta in Romania, datorita tratamentelor oncologice moderne, cancerul la san este curabil, insa trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea si efectuarea periodica a unei ecografii mamare trebuie sa intre in rutina oricarei femei.

Cea mai noninvaziva si accesibila investigatie de control este ecografia mamara bilaterala, deoarece este o investigatia care nu iradiaza. Investigatiile recomandate de medicii specialisti sunt ecografia mamara, RMN-ul la san si mamografia (recomandata dupa 40-45 de ani).

Campania se desfasoara in Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Pitesti, Valcea, Sibiu si Craiova in perioada 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacientii pot beneficia de servicii medicale la preturi promotionale: ecografia mamara bilaterala la jumatate de pret + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic.

Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica.

 Programarile se pot efectua la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 pe www.gralmedical.ro sau va puteti alatura comunitatii Gral (facebook.com/GralMedical).

Cele mai citite

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...
Ultima oră
Pe aceeași temă