Ministerul Sănătății a depus la Guvern documentația pentru achiziția de ambulanțe

Documentația privind achiziția de ambulanțe a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului (SGG), a anunțat joi ministrul Sănătății, Florian Bodog, la începutul ședinței de Guvern.

Mihai Diac 0 comentarii

Documentația privind achiziția de ambulanțe a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului (SGG), a anunțat joi ministrul Sănătății, Florian Bodog, la începutul ședinței de Guvern, informează Agerpres.

"În ceea ce privește ambulanțele pentru SMURD și pentru serviciile mobile de ambulanțe, noi am depus toată documentația la Secretariatul General al Guvernului. Împreună cu doamna ministru Dan am semnat protocolul. Și am înaintat Secretariatului General inclusiv observațiile făcute de comisia de specialitate, care a analizat caietele de sarcini", a declarat ministrul Sănătății.

Premierul Mihai Tudose a intervenit, remarcând ironic: "Cu ambulanțele înțeleg că erau pe când nu s-au zărit, azi le vedem și nu sunt".

Pe 6 iunie, după o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătății, Florian Bodog, și secretarul de stat în MAI Raed Arafat, fostul premier Sorin Grindeanu anunța că licitația pentru achiziția de ambulanțe va fi coordonată de Secretariatul General al Guvernului.

"Toată lumea lucrează într-o echipă, o echipă care ca primă sarcină va avea organizarea acestei licitații pentru achiziția de ambulanțe, că vorbim de ambulanțe de tip B, C, A1, A2, toate aceste lucruri se fac într-o singură licitație, care este coordonată de Secretariatul General al Guvernului și unde vor fi reprezentanți de la IGSU, de la Ministerul Sănătății, de la DSU și de la SGG. Lucrurile se deblochează, astfel încât într-un timp relativ scurt să putem să avem acest acord cadru, să avem licitația pornită și într-un final să ajungem să achiziționăm ambulanțe", preciza atunci Grindeanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...