Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marina Almăşan: "Telespectatorii vor sta cu sufletul la gură"

Ce aduce nou această ediţie a Eurovisionului? Marina Almăşan: În primul rând, momentul ales pentru desfăşurarea sa! Este o cumulare inedită între competiţia melodiilor ...

Robert Balan 0 comentarii

Ce aduce nou această ediţie a Eurovisionului?

Marina Almăşan: În primul rând, momentul ales pentru desfăşurarea sa! Este o cumulare inedită între competiţia melodiilor înscrise la Eurovision 2011 şi programul de Revelion, pe care îl aşteaptă o ţară întreagă! Va fi, aşadar, un „Revelion cu Eurovision" (acesta este şi titlul programului) transmis în direct, timp de 5 ore, în care telespectatorii vor sta cu sufletul la gură, pentru a vedea cine o să-i reprezinte, anul viitor, la finala europeană de la Dusseldorf, dar se vor şi distra, înfruptându-se din bunătăţile ce se vor naşte în bucătăria noastră şi la care „maeştri culinari" iscusiţi trudesc de câteva luni bune!

Speraţi ca transmiterea finalei în noaptea de Revelion să vă aducă mai mulţi fani/telespectatori?

M.A.: Speranţa asta o are orice producător care se apucă de un program! În orice caz, alternativa oferită de TVR va fi una ine­dită, pe care nu o vor întâlni pe ecranele altor televiziuni! Programul este gândit pentru toate gusturile, nu-i lipseşte, practic, nimic! ... Ba da! Manelele şi prostul gust!

Ce mai putem vedea, în seara de Revelion, pe lângă concurs?

M.A.: Meniul este cât se poate de bogat! Se vor bucura de el şi cei ce vor sărbători trecerea în noul an chiar la locul faptei - în Studioul 3 al TVR, dar şi telespectatorii noştri din întreaga lume! Va fi muzică multă, şi nu doar cea din concurs!, va fi umor cât cuprinde, se va dansa pe rupte, alături de trupe profesioniste, telespectatorii vor câştiga, la fiecare oră, unul din cele cinci premii oferite în cadrul unor concursuri interactive, va fi iluzionism, vor fi vedete internaţionale, culminând cu „Dl.Eurovision" - Johnny Logan, cel care a câştigat trei ediţii ale concursului, de-a lungul anilor! Şi totul va fi în direct, pe parcursul a cinci ore, probabil singurul program TV live de o asemenea anvergură în noaptea dintre ani!

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...