13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSport10 membri ai clubului Fiorentina, depistați pozitiv cu Covid-19

10 membri ai clubului Fiorentina, depistați pozitiv cu Covid-19

“Situaţia s-a degradat, la club avem aproximativ zece persoane afectate de această maladie”, a declarat, din SUA, Commisso pentru postul de televiziune Sky Sport Italia.

Printre jucătorii contaminaţi figurează atacantul italian Patrick Cutrone, fundaşul argentinian German Pezzella şi atacantul sârb Dusan Vlahovic.

Clubul toscan a lansat o colectă de fonduri pentru a ajuta spitalele, la care Ribery a participat cu suma de 50.000 de euro.

“Îi mulţumesc lui Ribery pentru donaţie”, a spus Commisso, care a adăugat că “s-au strâns deja 420.000 euro dintr-un obiectiv de 500.000 euro”.

Brescia, un alt club din Serie A, a anunţat că doi salariaţi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, care a făcut 3.000 de morţi în Italia.

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă