5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportActivitate internațională pentru echipele de club din polo-ul românesc

Activitate internațională pentru echipele de club din polo-ul românesc

În această seară, de la ora 20.30, la Bazinul din Ghencea, în Liga Campionilor, Steaua București o întâlnește pe surata sa Steaua Roșie Belgrad. Meciul face parte din etapa a cincea a grupelor celei mai titrate competiții continentale intercluburi și va fi transmis în direct de canalul Digi Sport.

Sârbii, în pofida faptului că reprezintă țara din care vine campioana olimpică de la Rio de Janeiro, nu traversează cel mai bun moment, ei vânzând majoritatea jucătorilor valoroși. Niciuna dintre cele două stele nu a reușit, până acum, să obțină vreun punct în precedentele patru meciuri. Din acest motiv, adversarul fiind unul relativ abordabil, echipa lui Andrei Iosep va face tot posibilul să câștige acest ultim meci al anului.

La derby-ul dintre Steaua și Steaua Roșie Belgrad și-a anunțat prezența și fostul mare fotbalist Miodrag Belodedici, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în perioada sa de glorie, cu ambele formații.

 

Rapidistele debutează în Danube Cup

Proaspătă câștigătoare a Cupei României la polo feminin, Rapid București se va deplasa, în perioada 20-22 decembrie, la Budapesta, pentru primul turneu al Danube Cup, competiție regională dedicată echipelor din țările riverane Dunării. Fetele antrenate de către Eduard Rusu vor da piept cu echipe precum VK Palilula, Vojvodina Novi Sad și Steaua Roșie Belgrad, din Serbia, respectiv Eger și Szentes, din Ungaria.

Mai mult, jocul din ultima etapă cu Szentes va fi transmis în direct de către Digi Sport Ungaria, acesta fiind primul joc feminin de polo al unei echipe românești, acoperit de o televiziune vreodată. Al doilea turneu al Danube Cup va avea loc în februarie, iar turneul final este preconizat în noul bazin din Giulești, dacă acesta va fi gata până în martie 2019.  

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă