6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSport„Adevăratul” Ronaldo vrea să investească în baschet și futsal

„Adevăratul” Ronaldo vrea să investească în baschet și futsal

Ronaldo, care a jucat şi fotbal în sală înainte de a-şi începe cariera profesionistă de succes, doreşte ca baschetul şi futsalul să aibă facilităţile lor în complexul sportiv care se va construi la Valladolid. Şcoala de fotbal a clubului Valladolid reuneşte circa 700 copii, dar brazilianul speră să crească numărul lor la 3.000 sau 4.000.

”Nu voi putea aduce jucători de 10-15 milioane euro, dar pot forma jucători tineri pentru care am însă nevoie de unelte. Şi acesta este proiectul meu”, a declarat Ronaldo în discuţia cu Alessandro Rosa Vieira ”Falcao”, făcând referinţă la oraşul sportiv care se va construi la Valladolid, unde în prezent există doar două-trei terenuri pentru antrenament.

Ronaldo a vorbit şi despre relansarea baschetului, sport cu mare tradiţie la Valladolid, fapt pentru care a contactat direcţia CBC Valladolid pentru o susţinere care să permită clubului să revină în prima ligă spaniolă – ACB.

Ronaldo Nazario, care nu este o prezenţă obişnuită în mass-media şi nu prea vorbeşte despre proiectele sale, a profitat de situaţia creată de pandemia de coronavirus pentru a menţine contactul cu ţara sa prin intermediul sportivilor, cum a făcut şi în cazul lui Falcao.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă