8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAlexandru Dedu este furios pe arbitri și adversari după ratarea calificării la...

Alexandru Dedu este furios pe arbitri și adversari după ratarea calificării la JO de la Tokyo

Alexandru Dedu s-a arătat dezamăgit de pierderea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 a echipei de handbal feminin a României, după ce aceasta a fost învinsă de Norvegia (28-23) și a câștigat împotriva Muntenegrului (28-25), ratând prezența la turneul olimpic pentru o diferență la golaveraj de doar 2 goluri.

„Nu azi (duminică, n.r.), ieri s-a pierdut calificarea. Noi nu am făcut un joc reușit, dar, nu vreau să mă antepronunț, o să facem o analiză a arbitrajului de alaltăieri (din meciul cu Norvegia, n.r.), pentru că mi s-a părut că ceva nu a fost ok.” a declarat oficialul român, completând că „în cazul în care ceea ce cred că am văzut se adeverește – o să analizăm asta într-un colectiv de profesioniști -, o să facem o adresă către IHF apropo de acest lucru.”

Alexandru Dedu a comentat și speculațiile făcute de partea norvegiană, referitoare la o posibilă înțelegere între echipa României și a Muntenegrului, pentru defavorizarea nordicilor.

„Să le fie rușine, de la oamenii din nord ne așteptam să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care l-au avut, au curajul să vorbească în felul ăsta?” a mai declarat indignat președintele FRH.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă