30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportAlexandru Dedu este furios pe arbitri și adversari după ratarea calificării la...

Alexandru Dedu este furios pe arbitri și adversari după ratarea calificării la JO de la Tokyo

Alexandru Dedu s-a arătat dezamăgit de pierderea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 a echipei de handbal feminin a României, după ce aceasta a fost învinsă de Norvegia (28-23) și a câștigat împotriva Muntenegrului (28-25), ratând prezența la turneul olimpic pentru o diferență la golaveraj de doar 2 goluri.

„Nu azi (duminică, n.r.), ieri s-a pierdut calificarea. Noi nu am făcut un joc reușit, dar, nu vreau să mă antepronunț, o să facem o analiză a arbitrajului de alaltăieri (din meciul cu Norvegia, n.r.), pentru că mi s-a părut că ceva nu a fost ok.” a declarat oficialul român, completând că „în cazul în care ceea ce cred că am văzut se adeverește – o să analizăm asta într-un colectiv de profesioniști -, o să facem o adresă către IHF apropo de acest lucru.”

Alexandru Dedu a comentat și speculațiile făcute de partea norvegiană, referitoare la o posibilă înțelegere între echipa României și a Muntenegrului, pentru defavorizarea nordicilor.

„Să le fie rușine, de la oamenii din nord ne așteptam să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care l-au avut, au curajul să vorbească în felul ăsta?” a mai declarat indignat președintele FRH.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...
Ultima oră
Pe aceeași temă