11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSănătateBazele pariului sportiv (P)

Bazele pariului sportiv (P)

Unul din singurele lucruri mai populare decât sporturile în sine este pariul sportiv. Evoluția pariului sportiv la diverse case de pariuri din întreaga lume a contribuit la o înflorire a acestei industrii. Pe zi ce trece această industrie se dezvoltă din ce în ce mai mult. 

Pariul sportiv la case de pariuri online sau offline este un concept simplu la suprafață, dar dacă analizăm pariurile făcute la case de pariuri din România în mod regulat, există câteva lucruri importante de știut pentru a înțelege exact cu funcționează această întreagă industrie. 

Prima parte a procesului este reprezentată de liniile de pariere și spread-urile care sunt de obicei stabilite de diferite case de pariuri licențiate. Când vine vorba despre fotbal, pariul tip spread este cel popular tip de pariu și cea mai bună modalitate de a echilibra situația. 

Este important de reținut că un point spread (punct decalaj) nu este creat pentru a prezice care va fi marja de victorie în cazul oricărui joc anume. Mai degrabă este creat ca o unealtă pentru a compensa banii care se pariază pe un joc. 

Acest lucru ne duce la următorul pas în procesul de pariere: casa de pariuri. O casă de pariuri poate fi un agent independent care are propria afacere de pariuri sportive, dar cantitatea de bani pariată pe sporturi în prezent trece și prin casele de pariuri online.. 

În industria pariurilor sportive există un număr mare de companii online care oferă posibilitatea celor pasionați de pariuri să parieze intrând în case de pariuri sportive virtuale. 

Foarte simplu, oricine își poate face un cont online la case de pariuri legale. De îndată ce un parior a făcut o depunere inițială ar trebui să fie pregătit să parieze. 

Trebuie reținut faptul că toate casele de pariuri nu sunt create la fel și de aceea, este cel mai bine ca pariorii să afle mai multe informații despre diferite case de pariuri recomandate. Ar trebui să procedeze la fel ca în cazul oricărei entități online pe care o folosesc pentru a face tranzacții financiare. 

Din fericire, există un număr mare de site-uri unde apar review-uri despre case de pariuri, care pot ajuta pariorii să o ia în direcția bună. 
Odată ce v-ați decis să pariați și v-ați făcut cont la o casă de pariuri online, următorul lucru despre care trebuie să aflați este cum să pariați. 
În cazul în care sunteți începători, ar fi bine să faceți pariuri simple folosind un point spread (punct decalaj).

Revenind la fotbal, un pariu corect ar fi o sumă de bani fixă pariată pe echipa favorită sau folosită  la un pariu underdog. 
De exemplu, dacă echipa favorită joacă acasă și se pariază pe ea 7 puncte, cealaltă echipă ar trebui să câștige la mai mult de 7 puncte pentru a câștiga pariul.

Trebuie reținut faptul că, de obicei, cel ce pariază trebuie să riște 110% din pariul total ca parte a comisionului pe care casa de pariuri o încasează pentru a putea paria. 

Dacă s-au pariat 100 de euro pe echipa oaspete și ea a “acoperit” pariul de tip spread de 7 puncte cu o victorie, cel care a pariat va câștiga 100 de euro de la casa de pariuri unde a făcut pariul. 

Cu toate acestea, dacă echipa oaspete nu reușește să câștige cu mai mult de șapte puncte sau pur și simplu pierde jocul, casa de pariuri datorează pariorului 110 euro. 

Un alt aspect important al industriei pariurilor sportive este utilizarea serviciilor unui odds-maker profesionist. Pariul sportiv nu este nici pe departe atât de ușor precum pare, iar sarcina pariorului este aceea de a nu face nimic mai mult decât o predicție când pariază pe rezultatul oricărui eveniment sportiv. 

Utilizarea serviciilor unui odds-maker sub formă de cumpărare de ponturi pariuri este o modalitate de îmbunătățire a șanselor de câștig. 
Chiar și cel mai bun odds-maker se luptă să-și mențină procentul său câștigător sub 60%, deci nu există un “pariu sigur” când se urmează o astfel de abordare la pariuri sportive. De aceea se numesc jocuri de noroc.

O bună soluție pentru îmbunătățirea șanselor de câștig este și intrarea pe site-ul biletu-zilei.com. Echipa acestui oferă tuturor celor pasionați de pariuri un biletul zilei, un top al caselor de pariuri, informații despre bonusuri case de pariuri

Din acest top se poate alege cea mai bună casă de pariuri. Aceasta poate fi Betano, având în vedere că oferă un bonus betano foarte atractiv. 
Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 

Cele mai citite

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă