Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenzi de până la 100.000 lei echipelor care nu respectă regulile pandemiei

Amenzi de până la 100.000 lei echipelor care nu respectă regulile pandemiei

Federația Română de Fotbal a stabilit o serie de măsuri obligatorii pentru echipe în vederea reluării campionatelor de fotbal. Sancțiunile sunt usturătoare pentru cluburile care nu le respectă.

Petronel Tudor 0 comentarii

Amenda de 100.000 de lei este acordată în cazul în care se dovedește că un club nu a respectat numărul maxim de persoane admise în fiecare dintre zonele arenei sportive cu ocazia desfășurării unui meci oficial de fotbal.

Cu câte 5.000 lei se sancționează nedezinfectarea mingilor folosite de jucători la încălzirea premergătoare jocului sau nedezinfectarea mingii de joc, nerespectarea obligației de a expune planul de igienă pentru reprezentanții mass-media în zonele relevante ale stadionului sau nerespectarea obligației clubului organizator de organizare a mesei presei cu respectarea distanțierii sociale.

Comitetul de Urgență FRF încearcă să limiteze la maxim apariția de îmbolnăviri cu COVID-19 după ce deja au apărut primele cazuri în staff-urile formațiilor Dinamo București și FC Botoșani, în Liga Națională de fotbal. Suspiciuni au existat chiar și la echipa campioană CFR Cluj, din fericire infirmate de rezultatele analizelor efectuate.

Citește totul despre:

#amenzi #frf

Comentarii

loading...