13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAna Bogdan, desemnată revelația lunii aprilie de WTA

Ana Bogdan, desemnată revelația lunii aprilie de WTA

Bogdan (25 ani), care a reuşit recent să intre în top 100 WTA, a demonstrat luna trecută forma bună care a adus-o unde este în prezent, pe locul 67 în clasamentul mondial.
La primele sale turnee jucate din luna ianuarie încoace, Ana Bogdan a reuşit să joace două semifinale consecutive pe două suprafeţe diferite, la Monterrey (hard) şi Bogota (zgură), pierzând de fiecare dată în faţa celei care a câştigat titlul, Garbine Muguruza, respectiv Ana Karolina Schmiedlova.
Ana Bogdan le-a devansat în această anchetă pe americanca Bernarda Pera şi pe ucraineanca Marta Kostiuk.
Bernarda Pera a reuşit şi ea să acceadă în top 100 după ce a ajuns până în sferturi la Charleston, câştigând meciuri cu Jana Cepelova, Daiana Iastremska şi Sara Errani, înainte de a fi învinsă de Madison Keys.
Marta Kostiuk (doar 15 ani) a devenit cea mai tânără jucătoare, de la Martina Hingis în 1994, care a câştigat un meci în primul tur la Stuttgart.
Laureatele lunilor precedente au fost taiwaneza Su-wei Hsieh (ianuarie), rusoaica Daria Kasatkina (februarie) şi americanca Danielle Collins (martie).

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă