8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportAnamaria Prodan și-a luat echipă în Liga 1

Anamaria Prodan și-a luat echipă în Liga 1

Cel mai sexy agent de jucători din lume, așa cum este considerată de presa internațională, a decis să se implice în fotbalul românesc. Astfel, după ce a negociat preț de câteva zile cu Claudiu Rotar, Anamaria Prodan a bătut palma cu cei de la FC Hermannstadt și va prelua „frâiele” echipei sibiene. Impresara a achiziționat 50% din acțiunile clubului în schimbul sumei de 1 milion de euro și promite investiții importante în viitor. „Am o prietenie aparte cu Claudiu Rotar. Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos. Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Va fi la fel ca în străinătate. Jucătorii nu vor avea lipsuri”, a declarat impresara.

Aceasta a dezvăluit că cea care va figura în acte va fi Rebecca Prodan, fiica sa în vârstă de 21 de ani. „Fata mea va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc”, precizat Anamaria Prodan.

Se pare că cel puțin pentru moment postul antrenorului Vasile Miriuță nu este în pericol, acesta având drept obiectiv menținerea echipei în primul eșalon fotbalistic al țării. „Nu trebuie să se teamă pentru postul său. Important acum e să rămânem în prima divizie, ne concentrăm eforturile pentru asta”, a explicat Prodan.

Prima decizie a Anamariei Prodan în calitate de acționar la Hermannstadt a fost îndepărtarea președintelui Iuliu Mureşan şi a directorului sportiv Răzvan Zamfir, contractele ambilor fiind reziliate.

FC Hermannstadt ocupă locul al treilea în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte, la egalitate cu Dinamo și la trei puncte distanță de zona retrogradabilă. În prima etapă de la revenirea Ligii 1, sibienii se deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru duelul de „foc” cu Sepsi OSK.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă