16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportAntwerp i-a găsit înlocuitor lui Ladislau Boloni. Cine e alesul belgienilor

Antwerp i-a găsit înlocuitor lui Ladislau Boloni. Cine e alesul belgienilor

Ivan Leko a fost numit în locul lui Ladislau Boloni, căruia Antwerp a decis că nu-i va prelungi contractul, valabil până pe 30 iunie. Noul tehnician al celei mai vechi formaţii din Belgia are 42 de ani şi a mai pregătit trei echipe din această ţară, Oud-Heverlee Leuven, Sint-Truidense şi FC Bruges, cu ultima câştigând campionatul în 2018. Ultima oară el a fost la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite.

“Ivan Leko va fi noul antrenor al lui Royal Antwerp în următoarele două sezoane. Prezentarea oficială a noului nostru antrenor şi mai multe informaţii despre staff-ul tehnic vor urma săptămâna viitoare”, a indicat clubul.

Boloni, 67 de ani, pregătea din iulie 2017 gruparea flamandă. Sezonul 2019-2020 a fost cel mai bun pentru Antwerp de când a fost preluată de el. În momentul opririi competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, echipa era pe locul 4 în campionat şi calificată în finala Cupei Belgiei, împotriva lui FC Bruges. În acest moment, nu se ştie dacă finala Cupei se va mai disputa.

Vineri, adunarea generală a Pro League a declarat-o câştigătoare a campionatului pe FC Bruges, care era pe primul loc înaintea ultimei etape din sezonul regulat, când a fost suspendată competiţia.

Antwerp, echipa de pe locul 4, este calificată în turul 3 preliminar al Europa League. Dacă finala Cupei va avea loc totuşi înainte de 3 august şi va fi câştigată de Antwerp, această echipă va obţine calificarea în grupele Europa League în dauna lui Charleroi, care va juca atunci în turul 3 preliminar al acestei competiţii.

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă