4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportAnunț de ultimă oră! Rafael Nadal nu va participa la Wimbledon şi...

Anunț de ultimă oră! Rafael Nadal nu va participa la Wimbledon şi nici la Jocurile Olimpice

oficială de Twitter. Odată cu anunțul, Rafael Nadal a dorit să explice de ce a luat această hotărâre neașteptată:

„O asemenea decizie nu este niciodată uşor de luat, dar trebuie să-mi ascult corpul şi după ce am discutat cu echipa mea am înţeles că este decizia corectă’”, a scris Rafael Nadar în mediul online.

Într-o altă postare tenismenul a continuat:

„ Scopul este să-mi prelungesc cariera și să fac în continuare ceea ce mă bucură, adică să concurez la cel mai înalt nivel și să lupt în continuare pentru acele obiective profesionale și personale la nivelul maxim al competiției”.

Aceasta va fi a treia oară din 2005, când Nadal nu a jucat la All England Club. De asemenea acesta a lipsit de la Wimbledon și în 2009 și 2016.

Nadal, în vârstă de 35 de ani, a mai spus că distanța scurtă dintre French Open și Wimbledon este parte a deciziei sale. Rafael Nadal, de 13 ori campion la Roland Garros, a fost eliminat în semifinale vinerea trecută de Novak Djokovic. Extragerea principală de la Wimbledon începe pe 28 iunie.

 

Nadal este de două ori campion la Wimbledon, câștigând titlul în 2008 și 2010. A câștigat medalii olimpice de aur la simplu la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 și dublu la Jocurile de la Rio de Janeiro din 2016.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă