Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arbitrajul video, un fiasco? A-League, primul campionat care renunță la VAR

Arbitrajul video, un fiasco? A-League, primul campionat care renunță la VAR

Liga australiană de fotbal (A-League), care se va relua după aproape patru luni de pauză forţată din cauza pandemiei de coronavirus, a anunțat că va suspenda utilizarea sistemului de arbitraj video (VAR).

Rl online 0 comentarii

''Decizia privind sistemul VAR a fost luată după luarea în considerare a unui număr de factori. Scopul nostru a fost întotdeauna îmbunătăţirea acurateţii deciziilor şi lucrăm la îmbunătăţirea implicării fanilor, permiţând difuzarea transmisiilor audio ale arbitrilor. Vom revizui utilizarea VAR pentru A-League 2020 la o dată ulterioară'', se arată într-un comunicat semnat de Greg O'Rourke, responsabil cu ligile din cadrul FFA.

Sezonul regulat al A-League se va încheia pe 19 august, iar semifinalele sunt programate să înceapă trei zile mai târziu, în timp ce finala va avea loc pe 30 august.

Primul meci al etapei are loc vineri între Sydney FC şi Wellington Phoenix (Noua Zeelandă). Campionatul reuneşte zece echipe australiene şi una neozeelandeză.

Comentarii

loading...