Cunoscut în lumea arbitrajului pentru aroganța sa, Kovacs a folosit un limbaj deviant la adresa lui Florinel Coman

Cunoscut în lumea arbitrajului pentru aroganța sa, Kovacs a folosit un limbaj deviant la adresa lui Florinel Coman

Arbitrul de origine maghiară, obligat de CCA să își ceară scuze

Arbitrul „român” Istvan Kovacs a fost obligat de Comisia Centrală a Arbitrilor să îşi ceară scuze în urma comportamentului pe care l-a avut faţă de Florinel Coman, jucătorul echipei FCSB, în partida din etapa 9 a Ligii 1.

Rl online 0 comentarii

“Cuvintele pe care le-am folosit nu au fost cele adecvate şi cele care sunt recomandate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Comportamentul meu nu a fost unul abuziv, dar recunosc că am greşit. Îmi cer scuze faţă de jucător pentru cuvintele rostite. Am greşit, sunt om, am cedat presiunii partidei. Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru şi, cu siguranţă, va fi şi ultima oară. Sper ca arbitrii tineri să ia doar lucrurile pozitive din comportamentul meu, nu părţile negative!”, a declarat Istvan Kovacs, conform frf.ro.

Kovacs i-ar fi spus "dispari" lui Coman, la faza la care a cerut un penalty, în prima repriză. "Nu am avut nicio intenţie să cad, nu am văzut nicio reluare, dar cred că a fost un contact acolo. Nu m-am aruncat dinainte, nici nu am incercat, am stat pe picioare, mi-am făcut-o în dreapta şi am vrut să merg după ea, dar a fost acel contact care m-a blocat. Sincer nu vreau să mai comentez despre asta.", a afirmat Coman după meci.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88, jucătorul împingând mingea în plasă după o respingere greşită în faţă a portarului Pigliacelli.

Comentarii

loading...