16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportArsenal i-a găsit înlocuitorul lui Wenger

Arsenal i-a găsit înlocuitorul lui Wenger

La 46 de ani, Emery a câştigat un titlu de campion şi patru cupe naţionale în două sezoane petrecute la clubul parizian.
Conform surse citate, “Emery a apărut ca alegere unanimă după un proces de recrutare în cursul căruia clubul a discutat cu toţi candidaţii”.
Tehnicianul iberic a fost nevoit să plece de la PSG după ce nu a reuşit să strălucească în Liga Campionilor, în ciuda unui mercato record de 400 milioane euro, în vara trecută, francezii fiind eliminaţi de Real Madrid în optimile de finală.
Înainte de venirea sa la Paris Saint-Germain, Unai Emery a condus-o cu succes pe FC Sevilla, cu care a cucerit de trei ori trofeul Europa League în trei sezoane.
Arsenal se află în căutarea unui antrenor pentru prima oară în 22 de ani, după ce Arsene Wenger a anunţat că va renunţa la funcţia sa, în urmă cu câteva săptămâni. Londonezii au ocupat pe locul al şaselea în Premier League, cea mai slabă clasare din era Wenger, ratând astfel calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.
BBC precizează că un anunţ privind numirea lui Unai Emery la cârma echipei londoneze este aşteptat în cursul acestei săptămâni. 

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă