14.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

AS Roma i-a prelungit contractul lui Fazio

Fazio, care are 32 de ani, a venit în 2017 la Roma, de la Sevilla FC.

Directorul sportiv al Romei, Gianluca Petrachi, a declarat că experienţa lui Fazio îi va ajuta pe jucătorii mai tineri ai echipei să crească. „Federico va fi un ghid pentru apărarea noastră şi pentru băieţii noştri”, a spus oficialul.

Site-ul ziaristului Gianluca di Marzio a scris că Roma îl va împrumuta de la Chelsea pe fundaşul dreapta italian Davide Zappacosta. Acesta are 27 de ani şi evoluează de doi ani la formaţia londoneză.

Potrivit site-ului TuttoMercatoWeb, Roma şi-ar putea întări apărarea cu germanul Shkodran Mustafi, devenit indezirabil la Arsenal. Mustafi, în vârstă de 27 de ani, a fost campion mondial cu Germania în 2014.

Roma ar fi aproape să se despartă de atacantul ceh Patrik Schick, ce a fost o mare decepţie în cei doi ani petrecuţi la echipa italiană. De Schick se interesează mai ales gruparea germană RB Leipzig, care l-ar putea împrumuta pe jucător cu obligaţie de cumpărare.

Plecarea lui Schick şi a francezului Gregoire Defrel, împrumutat în sezonul trecut la Sampdoria, ar permite Romei să-l aducă de la Real Madrid pe Mariano Diaz, atacant format în Spania, cu o selecţie pentru naţionala Republicii Dominicane.

Ultima oră
Pe aceeași temă