6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAstra Giurgiu, învinsă la scor în primul amical din Turcia

Astra Giurgiu, învinsă la scor în primul amical din Turcia

Golul echipei antrenate de Bogdan Andone a fost reuşit de Denis Alibec (41), iar pentru formaţia aflată pe locul 16 (din 20) în liga a treia germană au înscris Dominik Lanius (13), Michael Seaton (43, 45) şi Timo Hoelscher (81).

Bogdan Andone a folosit în total 24 de jucători în acest meci, potrivit site-ului oficial al clubului: Kitanov, Lazar – Graur, Tamaş, Dima, Radunovic, Bruno, Graovac, Dandea, Truşescu, Biceanu, G. Simion, Crepulja, Răduţ, G. Enache, Budescu, Baicu, V. Gheorghe, Stahl, Alibec, Begue, Dr. Gheorghe, Şerban, Avram.

Atacantul Raoul Baicu (19 ani), de la Universitatea Craiova, a semnat un contract valabil până în vara lui 2023 cu Astra. Baicu are 10 partide jucate în Liga I pentru Universitatea, marcând un gol în poarta echipei RB Leipzig, în preliminariile Europa League.

Japonezul Takayuki Seto, care a scris istorie în tricoul Astrei pentru fotbalul românesc, a ajuns şi el sub comanda lui Bogdan Andone în cantonamentul de la Lara. Seto a evoluat în ultimul sezon în prima ligă din Letonia.

Astra va juca următorul meci amical pe 16 ianuarie, cu echipa maghiară de ligă secundă Szeged.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă