6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAu ratat promovarea și se desființează! Decizie radicală la Baia Mare

Au ratat promovarea și se desființează! Decizie radicală la Baia Mare

Maramureşenii au pierdut barajul în fața celor de la ACS Comuna Recea, după loviturile de departajare, cu scorul de 3-4.

„În primul rând vreau să vă mulţumesc celor de la echipa de fotbal că v-aţi bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă daţi seama că v-aţi bătut joc de voi. Vă garantez că o să simţiţi acest lucru! Din acest moment echipa de fotbal este desfiinţată. Stadionul se închide şi intră în reabilitare. Aşa se va întâmpla şi cu cele două terenuri situate în incinta Colegiul ‘Aurel Vlaicu’. Domnul Dorin Toma va fi coordonatorul Academiei de Fotbal pentru copii şi juniori. Ne vom desfăşura activitatea sub această titulatură de ‘Academia de Fotbal a Municipiului Baia Mare’, care va fi cu titlu gratuit pentru toţi cei care vor dori şi vor fi selectaţi să îşi desfăşoare activitatea sportivă în cadrul acesteia. Bineînţeles, urmează să selectăm antrenorii şi să stabilim exact modul în care vom consolida acest lucru” a spus, în postarea sa, Cătălin Cherecheş.

 

Anual, primăria municipiului Baia Mare alocă din bugetul local finanţări generoase sportului de performanţă cât şi celui şcolar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă