Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Federația Română de Canotaj

Foto: Federația Română de Canotaj

Aur și bronz pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj

România a obținut medalia de aur și o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Juniori de la Tokyo (Japonia).

Mihai Diac 0 comentarii

Echipajul masculin din proba de dublu rame (JM2-), compus din Florin Arteni-Fintinariu și Alexandru Gherasim, a cucerit medalia de aur la Tokyo, impunându-se în fața echipajelor din Italia și Germania, a anunțat Federația Română de Canotaj.

La rândul lui, echipajul feminin al României la patru vâsle (JW4x), format din Patricia Cireș, Andrada-Maria Moroșanu, Gabriela Paraschiv și Cosmina-Maria Podaru, a câștigat medalia de bronz, urcând pe podium alături de echipele din Noua Zeelandă și Germania.

În finalele de duminică, alți sportivi români au reușit clasări importante. Atât echipajul masculin de patru rame (JM4-) cât și echipajul feminin de patru rame (JW4-) au obținut locul patru în finala A, iar echipajul masculin de patru vâsle (JM4x) s-a clasat al doilea în finala B.

Comentarii

loading...