12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportAustralian Open, fără Roger Federer

Australian Open, fără Roger Federer

Australian Open, ediția 2021, nu-l va avea pe tabloul principal pe Roger Federer, unul dintre cei mai mari jucători de tenis de câmp din istorie.

„Roger Federer a decis să nu joace la Australian Open. A făcut multe progrese în ultimele luni în ceea ce priveşte forma sa fizică. Dar, după ce a discutat cu echipa sa, el a decis că este mai bine pe termen lung să revină în competiţii după Openul Australiei.”, a anunțat Tony Godsick, agentul jucătorului.

În luna ianuarie se împlinește un an de când Roger Federer, ajuns la aproape 40 ani, nu a mai jucat într-un turneu oficial. Ultima apariție a fost chiar la ediția de anul trecut a Australian Open, când a fost învins în semifinalele competiției de Novak Djokovic.

Ediția din 2021 a Australian Open va debuta pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu faţă de data prevăzută iniţial, din cauza măsurilor sanitare impuse de autorităţile din această ţară pentru evitarea răspândirii Covid-19.

Toți jucătorii din turneu și echipele lor sunt obligați să stea timp de două săptămâni în carantină înaintea competiției și să se testeze periodic.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Regele Charles își reia activitățile publice. “A înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul împotriva cancerului”, afirmă medicii

Regele Charles al Marii Britanii va reveni săptămâna viitoare la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer. Acesta face...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă