Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Azi se verifică dosarele de candidatură la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal

Azi se verifică dosarele de candidatură la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal

Cinci persoane şi-au depus dosarele de candidatură pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan sunt cei care vor şefia fotbalului românesc.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Astăzi, de la ora 13,00, o comisie va verifica actele.

Din câte se pare, doar primi trei vor rămâne în luptă, Răducanu nu are adeziuni din partea unui mebru afiliat, iar Drăgan deţine cinci astfel de documente, dar acestea ar fi din partea unor cluburi care ori susţin alţi candidaţi, ori sunt entităţi sportive fără calitatea de membru afiliat, relatează Mediafax.

Victoraş Iacob, fost jucător al actualei FCSB, cel care anunţase că va participa pentru a câştiga funcţia de la FRF, nu şi-a mai depus dosarul de candidatură. Alegerile pentru postul de preşedinte FRF, funcţie deţinută în prezent de Răzvan Burleanu, au loc la data de 18 aprilie, procedura urmând a începe de la ora 11,00, la "Casa Fotbalului".

Comentarii

loading...