5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBancu(CSU Craiova): Ce frumos ar fi ca echipa să câştige luni cu...

Bancu(CSU Craiova): Ce frumos ar fi ca echipa să câştige luni cu FCSB

”Ne aşteaptă o partidă foarte grea, ţinând cont că întâlnim o candidată la titlu. Vor face tot posibilul să ne bată, dar noi mergem acolo să câştigăm. Ar fi ceva frumos să învingem luni şi să intrăm în istorie”, a declarat Bancu.

”În ultimele două meciuri nu am prestat un fotbal bun pe faza ofensivă, am suferit, nu am reuşit să marcăm, sperăm ca acum să spargem gheaţa în meciul cu FCSB şi să-i învingem”, a adăugat Bancu.

Internaţionalul craiovean nu priveşte partida de la Bucureşti ca pe o şansă de revanşă după eşecul din turul sezonului regulat (2-5), la Severin: ”Nu ne gândim la o revanşă după înfrângerea de la Severin, ne gândim să nu pierdem lupta pentru primele locuri. Mergem încrezători acolo, să facem un joc mai bun decât în ultimele partide şi să reuşim să marcăm, pentru că altfel nu putem câştiga”.

”Poate se simte şi lipsa experienţei, pentru că nu suntem jucători care să aibă trofee câştigate, dar trebuie să fie presiune la un club cum e Craiova, pentru a reuşi să învingi, ca să mulţumeşti suporterii şi conducerea. La fiecare meci ne dorim să câştigăm, atât pentru noi, cât şi pentru cei care fac parte din acest club”, a subliniat Nicuşor Bancu.

”Nu lucrăm pentru anumite faze, pentru fazele fixe, şi cu CFR toată lumea zicea să avem grijă la fazele fixe, dar în acest moment stăm foarte bine din punct de vedere defensiv şi trebuie să ne concentrăm mai mult pe atac”, a mai spus Bancu.

FCSB şi CS Universitatea Craiova se vor înfrunta luni, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 20,45, în etapa a patra a fazei play-off a Ligii I de fotbal. În clasament, FCSB ocupă primul loc, cu 35 puncte, urmată de CFR Cluj, 35 puncte, şi CSU Craiova, 31 puncte.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă