14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBara și Niculescu, în turul al doilea la Australian Open

Bara și Niculescu, în turul al doilea la Australian Open

Bara şi Niculescu nu şi-au pierdut niciodată serviciul în acest meci, salvând cele trei mingi de break ale ibericelor. Româncele au servit mai bine în acest meci, iar raportul la winners a fost de 20-8.

Adversarele din turul secund vor fi învingătoarele din meciul care opune cuplul Lucie Hradecka (Cehia)/Ekaterina Makarova (Rusia), cap de serie numărul şase, şi perechea Mona Barthel (Germania)/Sofia Kenin (SUA).

Bara şi Niculescu şi-au asigurat un cec de 32.500 dolari australieni şi 130 de puncte WTA la dublu.

În alt meci din primul tur, Ana Bogdan şi australianca de origine rusă Anastasia Rodionova au fost învinse de principalele favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-2, 6-2, în doar 58 de minute. Bogdan şi Rodionova vor împărţi 21.000 de dolari australieni pentru participare.

La dublu feminin, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu sunt favoritele numărul 10, iar în primul tur vor întâlni australiencele Lizette Cabrera şi Jaimee Fourlis.

Sorana Cîrstea va juca alături de letona Jelena Ostapenko, iar primele adversare vor fi Ying-Ying Duan (China) şi Vera Lapko (Belarus). Raluca Olaru şi kazaha Galina Voskoboeva vor întâlni, la rândul lor, favoritele numărul doi, Timea Babos (Ungaria) şi Kristina Mladenovic (Franţa).

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă