Barcelona, de doi bani speranță la câștigarea LaLiga

Barcelona, de doi bani speranță la câștigarea LaLiga

Barcelona a depășit la scor echipa Villarreal dar victoria cu 4 – 1 din deplasare nu reduce handicapul de patru puncte față de Real Madrid, cu doar patru etape rămase de jucat.

Petronel Tudor 0 comentarii

Barcelona a început în atac și a primit un cadou de bun venit din partea lui Pau Torres care a marcat în propria poartă în minutul 3. Deciși să scape de emoții, catalanii au forțat și atacantul Luis Soarez, poate cel mai în formă vârf din fotbalul spaniol, a punctat din nou în minutul 20 și a readus Barcelona în avantaj după ce Villarreal reușise golul egalizator prin Gerard Moreno. Repriza s-a încheiat perfect pentru oaspeții ce s-au dus la odihna pauzei și mai liniștiți, gol Griezmann în ultimul minut al reprizei.

Partea secundă a fost dominată clar la nivel de posesie de Barcelona dar golul s-a lăsat așteptat până spre final, atunci când tânărul Ansu Fati a stabilit victoria cu 4 – 1 pentru formația de pe locul 2 în LaLiga.

Trei puncte care mențin foarte puțin aprinsă flacara speranței la un nou tilul de campioană, Real Madrid având patru puncte în plus înaintea ultimelor patru meciuri dar și avantajul rezultatelor directe mai bune ce se poate activa în situația în care ambele echipe termină campionatul la egalitate de puncte.

Comentarii

loading...