19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportBarcelona și Leipzig, calificate în optimi. Rezultatele meciurilor din Champions League

Barcelona și Leipzig, calificate în optimi. Rezultatele meciurilor din Champions League

Paris Saint-Germain, Juventus Torino, Bayern Munchen, Real Madrid, Tottenham şi Manchester City sunt celelalte echipe calificate.

Liverpool, deţinătoarea trofeului, a fost ţinută în şah de Napoli, 1-1, pe Anfield, şi riscă să rateze calificarea.

RB Salzburg a câştigat cu 4-1 la Genk şi are nevoie de o victorie cu Liverpool pentru a se califica în optimi. Ianis Hagi a intrat în min. 79 la Genk.

FC Barcelona s-a calificat după 3-1 cu Borussia Dortmund, golurile fiind înscrise de Suarez, Messi şi Griezmann. Messi, la meciul său cu numărul 700 pentru Barca, a reuşit un gol şi a dat două pase decisive.

Inter Milano a câştigat la Praga, 3-1 cu Slavia, prin două goluri marcate în ultimele zece minute. Lautaro Martinez a reuşit o dublă, iar Romelu Lukaku a marcat celălalt gol al echipei nerazzurra. Soucek a punctat pentru campioana Cehiei, la care Nicolae Stanciu a evoluat 58 de minute.

RB Leipzig s-a calificat dramatic în optimi, după 2-2 cu Benfica, pe teren propriu. Lusitanii au condus cu 2-0 şi aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa de calificare, dar dubla suedezului Forsberg în minutele adiţionale a adus egalarea.

Ajax, cu Răzvan Marin pe banca de rezerve, a învins-o pe Lille cu 2-0, în deplasare, şi are prima şansă de calificare din Grupa H.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă