13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBaschet: Kevin Durant și alți jucători de la Brooklyn Nets, infectați cu...

Baschet: Kevin Durant și alți jucători de la Brooklyn Nets, infectați cu Covid-19

Transferat de Nets în vara trecută, Durant, care nu a putut juca în acest sezon din cauza unei rupturi la tendonul lui Ahile, încă departe de a fi vindecată, a îndemnat la “prudenţă”.

“Aveţi grijă de voi şi staţi în carantină. O vom scoate noi la capăt”, a spus pentru The Athletic jucătorul în vârstă de 31 de ani, dublu campion al NBA cu Golden State Warriors (2017, 2018) şi MVP-ul sezonului în 2014.

Anterior, franciza din Brooklyn a anunţat că patru jucători ai echipei sale au fost testaţi pozitiv la Covid-19, fără a dezvălui identitatea lor.

Cei patru jucători testaţi pozitiv se adaugă altor trei jucători din NBA a căror identitate este cunoscută: francezul Rudy Gobert, primul caz din NBA pozitiv, coechipierul său de la Utah Jazz, Donovan Mitchell, şi Christian Wood (Detroit Pistons).

Liga a anunţat, miercurea trecută, că suspendă toate meciurile din acest sezon după depistarea primului jucător infectat cu coronavirus, francezul Rudy Gobert.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă