15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportBecali: Eu cred că terminăm pe locul 3

Becali: Eu cred că terminăm pe locul 3

“Pe Coman şi Nedelcu am dat cinci milioane în cap, normal că-mi pare rău, dar ce să fac acum? Deşi eu tot mai cred în Coman. Ce spune Hagi, iau în considerare. Nu mă interesează ce zice Piţurcă, nu-l ascult când vorbeşte el şi când mă întâlnesc cu el nu-l văd, l-am şters. Lui Hagi îi spun în glumă să-şi vadă de echipa lui. Nu sunt supărat pe el, mai ales că s-a calificat în play-off. Îi spun <Băi, Gică, hai să te văd cu CFR-ul acum!> O să vedem ce face el cu CFR-ul. Dacă ne-a bătut Voluntariul, Hagi e mai bun ca Voluntariul. Ce dacă nu prea au marcat până acum, ne dă nouă două. N-au dat că le-au ţinut să ni le dea nouă. Noi primim de la toţi, care e problema? Noi suntem primitori de goluri, noi suntem sacoşa. Eu cred că terminăm pe locul 3. M-am descurajat şi mă smeresc mai mult, poate mă pune Dumnezeu pe 1. Nu o să mă vindec până la moarte de boala asta, de primul loc. Chiar dacă sunt pe şase, tot la locul 1 visez. Copiii noştri se vor trezi”, a spus Becali, la ProX.

Întrebat cine a fcăut schimbările în meciul cu FC Voluntari, Becali a răspuns că nu are chef să vorbească despre acest lucru: “Ce se să facă omul (n.r. – Teja)? Roman, nu vreau să-l critic, că aşa i-am promis, dar dacă numai pas la adversar, nu mai conta deloc, nici în faza defensivă, şi după aia, ăla, Matei.. Matei nu mai era pe teren. Ce trebuia să facă Teja? Ca dovadă, cum a făcut schimbarea am marcat gol repede. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la echipă, nu mă intereseaă cine a făcut schimbările şi cum le-a făcut, nu comentez asta, că nu am chef acum. Fiecare face ce vrea acasă la el. Dacă nu, îl luăm pe Cornel Dinu, să ne comande Cornel Dinu. El stă cu câinele în casă, dar comandă casa la alţii.”

Becali şi-a crtiticat iar jucătorii, despre care a spus că dorm pe teren şi sunt lipsiţi de putere.

“Nu mai am tragere de inimă să mă interesez ce-a păţit ăla, ce-a păţit ăla… Când te bate Voluntariul, că te-a bătut Voluntariul, dacă ne-a dat două goluri, nu ne-a bătut? Mă mai  duceam la echipă când aveam şi eu ambiţii, dar ce să le zic eu acum? Să-i zic lui Man să nu mai fie berbec şi să dea cu capul? Dacă Man juca, era altceva. Cu cine să vorbesc la echipă? Dacă ei aşa sunt, vor să doarmă. Să le spun <băi, nu mai dormiţi?> Lor le place să doarmă pe teren. Ca să-i jignesc, nu pot, că mie nu-mi place să jignesc. Le transmit doar atât <asta-i viaţa voastră, dacă atât vreţi voi în viaţă, puţin, puţin o să aveţi>. Fotbalistul trebuie să aibă poftă de jucat fotbal. Sunt resemnat pentru că dacă te bate Voluntariul, cum să ai pretenţii de Champions League? Ce sunt nebun? Cum să câştigi campionatul dacă te bate Voluntariul? Atâta sunt de resemnat. Am stat 15 ani în fotbal şi mi-am dat seama că nu pot să fac fotbal. Nu am ce să fac. Ca să mă las pe mâna la alţii, nici asta nu vreau să fac. Când m-am lăsat pe mâna la alţii, aveam la un moment dat 35 de milioane de euro pagubă. Aşa, mi-am scos paguba pe mâna mea. Ăştia nu sunt fotbalişti, pe care îi bate Voluntariul, pe care îi bate Călăraşiul şi pe care îi bate Chiajna. Gnohere şi Hora o să joace mai mult împreună. Sunt jucători cu putere şi nu mai vreau floricele. M-am săturat de floricele. Man e suspendat, Teixeira este suspendat, deci poate să joace cu amândoi. E posbil şi altceva, e posbil să ne fi făcut Dumnezeu echipa”, a spus el. 

Gici Becali consideră că echipa CFR Cluj nu are nevoie de o revenire a lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

“Ce nevoie ai de Dan Petrescu dacă oricum câştigi campionatul fără el? Dacă sunt toate atât de slabe, şi FCSB, poate Craiova să-i încurce, ce să-i încurce FCSB? FCSB are probleme cu Voluntariul. În fotbalul românesc nu mai există blaturi, asta vă garantez eu. Dar va exista non-combat, adică nu aranjament, <stau cuminte> şi joc mai la relanti pentru că nu-mi place de Becali, pentru că nu-l vreau pe Becali şi îl vreau pe CFR. Şi anul acesta se va întâmpla tot la fel. Numai că dacă vrea Dumnezeu, dacă eşti puternic şi vrea Dumnezeu, îi baţi în meci direct şi le iei şase puncte, pe ei, pe CFR”, a explicat Becali.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

Pentru FCSB au marcat Tănase ’14 (penalti) şi Hora ’48, în timp ce pentru FC Voluntari au înscris Armaş ’28 şi Căpăţână ’45+1.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă