15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBecali: Ne despărţim prieteneşte de Dică, cu o strângere de mână. Nu...

Becali: Ne despărţim prieteneşte de Dică, cu o strângere de mână. Nu a cerut bani

”Da, m-a sunat aseară, mi-a spus, ’nea Gigi, eu nu ţin de scaun, nu sunt omul banului, vă mulţumesc oricum pentru că mi-aţi dat şansa de a antrena Steaua, că aţi avut încredere în mine. Plec şi gata! Nu, nu a cerut bani. N-are nici o clauză. Ne despărţim prieteneşte, cu o strângere de mână.

E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa. E posibil să mă văd cu Teja. Nu mă mai hazardez şi nu mă mai grăbesc. Vorbesc cu fiecare mai multe lucruri. Ca să ne înţelegem de acum, să avem o înţelegere înainte”, a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că şi următorul antrenor al FCSB va fi român. “Am încredere în antrenorii români, sunt patriot. Eu cu antrenori străini nu mai lucrez niciodată. Păi dacă sunt atâţia români…”.

Becali a mai afirmat că Laurenţiu Reghecampf nu este o variantă, deoarece are o ofertă foarte avantajoasă, şi nici Edward Iordănescu.

“Reghecampf are ofertă, e exclus să vină la FCSB. Să refuze 3 milioane, să vină la mine la 10.000 pe lună… Dacă era Reghecampf, îl luam pe el, era primul. Al treilea nu e Edi Iordănescu. După sărbători veţi vedea cine este antrenorul Stelei”.

Tot sâmbătă, Gigi Becali a declarat că discută cu trei antrenori despre posibilitatea de a prelua conducerea tehnică a FCSB în locul lui Nicolae Dică, informează News.ro.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă