Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gigi Becali a declarat, duminică, la Digi Sport, că s-a înţeles cu Nicolae Dică în privinţa unei despărţiri prieteneşti a tehnicianului de FCSB.

Gigi Becali a declarat, duminică, la Digi Sport, că s-a înţeles cu Nicolae Dică în privinţa unei despărţiri prieteneşti a tehnicianului de FCSB.

Becali: Ne despărţim prieteneşte de Dică, cu o strângere de mână. Nu a cerut bani

Gigi Becali a declarat, duminică, la Digi Sport, că s-a înţeles cu Nicolae Dică în privinţa unei despărţiri prieteneşti a tehnicianului de FCSB. El a precizat că Dică “nu a cerut bani” şi că până acum, dintre tehnicienii pe care îi are în vedere pentru conducerea echipei.

Florin Budescu 0 comentarii

”Da, m-a sunat aseară, mi-a spus, ’nea Gigi, eu nu ţin de scaun, nu sunt omul banului, vă mulţumesc oricum pentru că mi-aţi dat şansa de a antrena Steaua, că aţi avut încredere în mine. Plec şi gata! Nu, nu a cerut bani. N-are nici o clauză. Ne despărţim prieteneşte, cu o strângere de mână.

E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa. E posibil să mă văd cu Teja. Nu mă mai hazardez şi nu mă mai grăbesc. Vorbesc cu fiecare mai multe lucruri. Ca să ne înţelegem de acum, să avem o înţelegere înainte”, a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că şi următorul antrenor al FCSB va fi român. “Am încredere în antrenorii români, sunt patriot. Eu cu antrenori străini nu mai lucrez niciodată. Păi dacă sunt atâţia români…”.

Becali a mai afirmat că Laurenţiu Reghecampf nu este o variantă, deoarece are o ofertă foarte avantajoasă, şi nici Edward Iordănescu.

“Reghecampf are ofertă, e exclus să vină la FCSB. Să refuze 3 milioane, să vină la mine la 10.000 pe lună… Dacă era Reghecampf, îl luam pe el, era primul. Al treilea nu e Edi Iordănescu. După sărbători veţi vedea cine este antrenorul Stelei”.

Tot sâmbătă, Gigi Becali a declarat că discută cu trei antrenori despre posibilitatea de a prelua conducerea tehnică a FCSB în locul lui Nicolae Dică, informează News.ro.

Comentarii

loading...