22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportBecali tună și fulgeră! Și-a făcut praf unul dintre cei mai promițători...

Becali tună și fulgeră! Și-a făcut praf unul dintre cei mai promițători jucători de la FCSB

”I-am spus lui Cristea, de față cu toată echipa: ”Băi, tu ne ești Maradona. Tu, tot ce faci, faci prin muncă. Trebuie să te concentrezi”. Nu o să stau doar în Cristea fundaș central, ați văzut câte greșeli a făcut”, a spus Becali la Pro X, potrivit site-ului digisport.ro.

Cristea a fost cumpărat de FCSB, de la Gaz Metan, în februarie 2019, în schimbul sumei de 150.000 de euro, iar jucătorul a reușit rapid să-și câștige locul de titular.

Cristea a greșit în ultimele două jocuri, iar după partida cu Poli Iași, câștigată cu 2-1 de roș-albaștri, Helmut Duckadam l-a pus la zid pe fundașul celor de la FCSB.

”Să nu uităm de golul încasat de FCSB, la care Iulian Cristea a făcut aceeaşi greşeală ca la meciul cu Astra, când îl scapă din vedere pe Alibec. Acum l-a scăpat pe Andrei Cristea! Stă lângă Bălgrădean şi Andrei Cristea marchează.

Este păcat pentru că Iulian Cristea, jucător care a ajuns şi la echipa naţională, face aceeaşi greşeală în două jocuri la rând. Nu e normal la experienţa lui”, a spus Duckadam la Fotbal Club, de la Digi Sport.

25 de ani are Iulian Cristea.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Cristea, conform transfermarkt.com.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă