6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBogdan Vintilă, după remiza din derby: „Meritam să câștigăm”

Bogdan Vintilă, după remiza din derby: „Meritam să câștigăm”

„A fost un meci spectaculos, dar meritam să câștigăm, pentru că am avut mai multe ocazii și mai clare. Tănase este un atacant inteligent care poate să joace pe orice post îl pun. Mi-au plăcut toți jucătorii, pentru că au avut atitudine și asta le-am cerut de la început. Eu sunt mulțumit, dar mai aveam nevoie de încă un gol pentru a sta liniștiți. Este un punct adunat în zestrea noastră, mai sunt destule meciuri în care putem să adunăm puncte. Am întâlnit o echipă, Dinamo, montată, dar cred că rezultatul este injust”, a spus Bogdan Vintilă la finalul meciului.

Antrenorul FCSB-ului a explicat prezența lui Harlem Gnohere în teren, deşi nu era clar dacă francezul va prinde lotul, din cauza kilogramelor în plus. Tehnicianul a dezvăluit că acesta putea să ducă chiar şi un meci întreg.

„Am primit gol, iar în prima repriză Harlem putea să ducă mai mult de 30-35 de minute, iar a doua repriză putea să o ducă toată din punct de vedere vizic. Nu e ca la box, aici trebuie să ai grijă de greutatea ta. Şi aici se cântăresc jucătorii zilnic. Problema e când ai în plus, în rest nu e o probă a cântarului”, a declarat Vintilă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă