Bogdan Vintilă: „Mă bucur că am câștigat cele trei puncte”

Bogdan Vintilă: „Mă bucur că am câștigat cele trei puncte”

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-0, din Liga I, că se bucură pentru cele trei puncte obținute si că formaţia sa a început să capete încredere în propriile forţe.

Rl online 0 comentarii

“Mă bucur că am câştigat cel trei puncte, asta era cel mai important. Mă bucur că jucătorii mei au reuşit să fac un joc bun şi au marcat trei goluri. Începem să căpătăm încredere în forţele noastre. Îl felicit pe Ilie Poenaru, practică un joc modern. Nu neapărat că m-am temut de adversar, cât m-am temut de modul cum abordăm noi jocul”, a spus Vintilă la Digi Sport.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru s-a declarat nemulţumit şi dezamăgit de prestaţia echipei sale. “Cu echipele de genul FCSB-ului dacă ai jumătate de ocazie trebuie să marchezi. Astăzi am făcut un joc foarte slab din toate punctele de vedere. Nu înţeleg de ce. Sper să nu fi fost o teamă de numele şi brandul Stelei. Sper să tragem învăţăminte din acest meci şi să ne prezentăm aşa cum trebuie la următorul meci. Ştiam ce trebuie să facem. Sunt foarte dezamăgit de cum s-au comportat şi cum s-au prezentat la acest meci”, a afirmat Poenaru.

Formaţia FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Comentarii

loading...