Bombă în Liga a 2-a! Alex Bourceanu a semnat cu Gloria Buzău

Bombă în Liga a 2-a! Alex Bourceanu a semnat cu Gloria Buzău

Fostul căpitan al echipei FCSB, Alex Bourceanu, 34 de ani, va juca la formaţia din liga a II-a, Gloria Buzău, el dându-şi acordul să evolueze sub conducerea antrenorului Ilie Stan cel puţin până la sfârşitul sezonului în curs, a anunţat marţi conducerea clubului FCM Gloria Buzău.

Rl online 0 comentarii

Preşedintele clubului Gloria Buzău, Ion Cazan, a declarat, pentru Agerpres, că "Bourceanu a şi jucat într-un amical pentru noua sa echipă, împotriva formaţiei din Râmnicu Sărat, şi pare că deja şi-a intrat în formă''. ''Contractul este până la sfârşitul sezonului, cu drept de prelungire, suma este confidenţială, dar mulţumitoare pentru jucător", a punctat Cazan.

Potrivit sursei citate, antrenorul Ilie Stan a fost principalul ''argument'' în aducerea lui Bourceanu la Buzău.

"Ilie a fost antrenor la FCSB în sezonul 2011-2012, atunci când Bourceanu a fost adus la formaţia roş-albastră, şi a fost şi numit căpitan al formaţiei FCSB", a declarat sursa citată.

Poreclit ''Gladiatorul", mijlocaşul a venit la Buzău din postura de jucător liber de contract după ce ultima sa formaţie, Dunărea Călăraşi, a retrogradat în vară de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Bourceanu are 27 selecţii la naţionala României. A evoluat de-a lungul timpului pentru Dunărea Galaţi, Oţelul Galaţi, Poli Timişoara, FCSB, Trabzonspor (Turcia), Arsenal Tula (Rusia) şi Dunărea Călăraşi.

Comentarii

loading...